Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Fotbalové naděje Bedřichova reprezentovali Jihlavu v Polsku, vybojovali skvělé druhé místo

Do Polska na halový fotbalový turnaj vyrazili na konci listopadu mladí hráči a trenéři Sokola Bedřichov ve spolupráci s Malou kopanou Jihlava. V Zgierzi, partnerském městě Jihlavy, vybojovali skvělé druhé místo.

Mladí fotbalisté reprezentovali Jihlavu na halovém turnaji v partnerském městě Zgierz v Polsku. Sportovní akce se na konci listopadu zúčastnili hráči (ročníky 2009 – 2010) a trenéři Sokola Bedřichov ve spolupráci s Malou kopanou Jihlava. Vybojovat se jim podařilo skvělé druhé místo.

„Naši kluci odehráli dvě velmi povedená utkání. První den s domácím Zgierzem a druhý den s ukrajinským Maniewiczem. Všichni hráči předvedli slušné výkony. Obzvláště pak Kamo Grigoryan, který byl oceněn nejlepším hráčem týmu a Šimon Vlček, který byl vyhlášen nejlepším brankářem celého turnaje. Celkový dojem z akce je velmi pozitivní a byl nad naše očekávání,“ zhodnotil turnaj trenér Tomáš Lát.

Skvělý výkon mladých fotbalistů potěšil i náměstka primátora Richarda Šedivého: „Rád bych všem klukům i jejich trenérům poděkoval za to, že takto reprezentovali naše město v Polsku. Srdečně jim blahopřeji k parádnímu druhému místu,“ řekl.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto TJ Sokol Bedřichov | Zdroj Magistrát města Jihlava

Štítky Sokol Bedřichov, fotbal, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalové naděje Bedřichova reprezentovali Jihlavu v Polsku, vybojovali skvělé druhé místo | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.