Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vysočina veze body z pražského Žižkova, po druhé výhře v řadě se posunula na páté místo

Jihlavští fotbalisté slaví cennou výhru ze hřiště soupeře, vlastně první od konce července. Po domácím vítězství s Příbramí dokázali v neděli uspět i na žižkovské Viktorce, kde zvítězili 2:0. Vysočina se posunula na páté místo druholigové tabulky.

První příležitost si vypracovali hosté. Araujo-Wilson zkoušel štěstí z úhlu, nicméně trefil pouze boční síť. Bojovný výkon obou týmů dlouho k žádné vyložené brankové příležitosti nevedl. To se však změnilo ve 40. minutě. Z bleskového protiútoku předložil  Křehlík míč osamocenému Araujo-Wilsonovi, jenž skóroval do odkryté brány. 

Od začátku druhé půle byli domácí jednoznačně aktivnějším celkem. Předvedli se několika závary v šestnáctce, které se ovšem Jihlavě podařilo ubránit. A tak mohli dát gól hosté z brejků, nicméně žádný z nich se neuchytil. Žižkov mohl vyrovnat zejména hlavičkou Rosy, tu ale nadvakrát chytil gólman Mastný. Naopak na druhé straně ještě v nastaveném čase vsítil branku Ogiomade, který využil rozhozené obrany Pražanů.

FK Viktoria Žižkov - FC Vysočina Jihlava 0:2 (0:1)

Branky: 40. Araujo-Wilson, 90+4. Ogiomade.

Rozhodčí: Volek – Pospíšil, Malimánek. Diváci: 942.

Žižkov: Čtvrtečka – Finěk (61. Řezáč), M.Richter, Kozojed – Hönig (85. Kuchař), Rosa, Tregler, Klusák – Sixta (61. Sodoma), Voltr (46. Jirásek), Batioja. 

Vysočina: Mastný – Svoboda, Vedral, Piško, Farka – Tureček, Shudeiwa (79. Vítek) – Křehlík (67. Selnar), Lacko (79. A. Pešek), Franěk (67. Ogiomade) – Araujo-Wilson (85. Chytrý). 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Žižkov, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina veze body z pražského Žižkova, po druhé výhře v řadě se posunula na páté místo | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.