Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Vysočina pohárové překvapení nepřipustila, na hřišti divizních Nespek vyhrála jednoznačně 6:1

Fotbalová Vysočina postoupila do 3. kola MOL Cupu. V úterním zápase na hřišti divizních Nespek nenechala ani s kombinovanou sestavou nikoho na pochybách, kdo je favoritem zápasu. Jasno bylo už po poločase, Jihlava nakonec vyhrála 6:1.

Středočeský soupeř vzdoroval Vysočině do 20. minuty, kdy se po kombinaci na pravé straně hřiště prosadil Tall. O dalších šest minut později bylo vedení hostů dvojnásobné, na rohový kop si vyskočil Franěk a zamířil přesně. V ojedinělé šanci Nespek mířil Kluz mimo, tak se skóre měnilo na druhé straně. Ogiomade trefil ještě tyčku, dobíhající Tureček měl však lehkou práci - 0:3. Zvýšit pak mohl Franěk, orazítkoval ale břevno. V závěru poločasu nebyl domácím uznám gól kvůli odpískanému útočnému faulu.  

V 51. minutě však domácí mohli slavit plnohodnotně, když se k míči dostal Turek a nekompromisní střelou snížil na rozdíl dvou branek. Nespeky byly aktivnější ež v první poločase, ale stálou převahu si udržovala stále Vysočina, což po více než hodině hry stvrdila i gólově. V 67. minutě se totiž prosadil Sládek, jehož skákavá střela skončila až v síti. Pátou branku hostí vstřelil pohotovým volejem v 78. minutě Ogiomade. Nespeky mohly snížit, ale Mácova rána šla těsně vedle. Gólová radost tak byla slyšet na druhé straně, na konečných 1:6 uzavřel po rychlé akci druhým gólem Tall. 

Sokol Nespeky - FC Vysočina Jihlava 1:6 (0:3)

Branky: 51. Turek – 20. a 82. Tall, 26. Franěk, 30. Tureček, 67. Sládek, 78. Ogiomade.

Rozhodčí: Krejsa – Černoevič, Hádek. Diváci: 680.

Nespeky: Vašák (46. Drážek) – Balata (23. Klauz), Bredler (46. Rosenvald), Čaloun (46. Toyin), Hronek, Maršoun, Melichar, Pešta, Petlička, Skalický, Turek (73. Máca).

FC Vysočina: Mastný (46. Jágrik) – Svoboda, Piško, Sládek, Peřina – Vítek, Tureček – Křivánek, Franěk, Ogiomade – Tall. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Nespeky, MOL Cup, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina pohárové překvapení nepřipustila, na hřišti divizních Nespek vyhrála jednoznačně 6:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.