Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Poprvé bez gólu, poprvé bez bodu. Vysočina po těsné porážce na Dukle opustila čelo tabulky

Fotbalová Vysočina přišla o sérii bez porážky. V sobotním šlágru 6. kola druhé ligy podlehla na hřišti pražské Dukly nejtěsnějším rozdílem 1:0. Jihlava se propadla na třetí místo, na čele tabulky ji nahradil její přemožitel.

V prvním poločase byla aktivnější domácí Dukla, jako první se do zakončení dostal Moulis, ale vyznamenal se jihlavský Soukup. O něco později pálil domácí Peterka, z hranice velkého vápna trefil břevno. Jako první rozvlnil síť ve 30. minutě Zeronik, který se po centru dostal k míči a umístěnou střelou poslal Duklu do vedení. Stejný hráč mohl náskok svého týmu zvojnásobit, ale v klíčové chvíli si příliš předkopl míč.  

Druhý poločas zastihl Jihlavu v lepším rozpoložení, ale do šancí se nedostávala. Dukla počítala střelecké pokusy, nejaktivnější byli v tomto smětru Zeronik a Moulis, branku ale neohrozili. Na druhé straně se po pěkné akci dostala do zakončení Selnar, ale mířil hodně vysoko. Vysočina v závěru držela míč, ale do nebezpečných příležitostí ne už nedostala.

FK Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava 1:0 (1:0)

Branka: 30. Zeronik.

Rozhodčí: Kotala – Bureš, Mikeska. Diváci: 1166.

Dukla: Šťovíček – Hašek, Ludvíček, Barac, Kozel (74. Vondrášek) – Moulis (74. Špatenka), Peterka (52. J. Jeřábek), Ullman, Matějka, Šebrle (60. Douděra) – Zeronik (74. M. Červenka).

Vysočina: Soukup – Svoboda, Vedral, Tonbul, Farka (73. Křivánek) - Lacko, A.Pešek (73. Chytrý) - Fila (81. Tall), Tureček (60. Křehlík), Selnar – Araujo-Wilson (81. Franěk). 

Ohodnoť článek

Foto FK Dukla Praha

Štítky Vysočina Jihlava, Dukla Praha, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poprvé bez gólu, poprvé bez bodu. Vysočina po těsné porážce na Dukle opustila čelo tabulky | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.