Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Vysočina je v přípravných zápasech stále stoprocentní, po Chrudimi si poradila i s prvoligovým Libercem

Jihlavští fotbalisté najeli na letní výsledkovou pohodu, ze všech čtyř dosavadních přípravných utkání brali výhru. Po úterní vysoké výhře nad Chrudimí 4:0 si v pátek vyšlápli i na prvoligový Liberec, kterého porazili 2:0.

Páteční duel v Nymburku byl pro Vysočinu předposledním v letním přípravném období. Do vedení se dostala ve 36. minutě, když centr Ogiomadeho zužitkoval Franěk. Na dvoubrankový náskok zvýšil v 56. minutě Fila, který rozvlnil libereckou síť precizní ránou zpoza vápna. Víc gólů nepadlo, přestože k jejich vstřelení měly oba týmy dost příležitostí. 

 „Šlo o velmi dobrý zápas ve vysokém tempu. Obě celky se snažily hrát aktivně a útočně. Myslím si, že diváci viděli krásné a vyrovnané utkání,“ hodnotil utkání jihlavský trenér David Oulehla„V obou poločasech jsme si vytvořili hodně brankových příležitostí, ovšem vstřelili jsme jen jednu branku. Měli jsme i další příležitosti, ale v těch jsme selhali. I proto pořád nemohu být spokojen s naší produktivitou.“

Lodivod Vysočiny byl spokojen s nasazením svého týmu. „Těší mne, jak to dnes hráči odpracovali a oddřeli. Padali do střel, byly tam skluzy, bylo to agresivní. Mělo to opravdu velmi slušné parametry,“ pochvaluje si Oulehla.

FC Slovan Liberec - FC Vysočina Jihlava 0:2 (0:1)

Branky: 36. Franěk, 56. Fila.

Liberec: Vliegen – Mikula, Plechatý, Pourzitidis (46. Chaluš) – Fukala (46. Ghali), Govaers (46. Frýdek), Doumbia (46. Varfolomejev), Penner (46. Preisler) – Tupta (46. Višinský), Kulenović (46. Horský), Beran Š. (60. Rabušic)

FC Vysočina: Jágrik – Svoboda (46. Chytrý), Vedral (46. Piško), Tombull, Farka (46. Záhradnik) – Pešek (46. Vítek), Lacko (46. Tureček) – Ogiomade (46. Fila), Miška, Franěk (46. Selnar) – Araujo-Wilson (46. Tall). 

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.
Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto FC Slovan Liberec

Štítky Vysočina Jihlava, Slovan Liberec, fotbal, přípravný zápas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina je v přípravných zápasech stále stoprocentní, po Chrudimi si poradila i s prvoligovým Libercem | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.