Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Fotbalisty Vysočiny Jihlava ukončí podzim tréninkem v pátek, zimní příprava pak začíná 4. ledna

Sobotní zápas proti Liberci nepředstavoval pro fotbalisty FC Vysočina tečku za letošním fotbalovým rokem. Prvoligový tým totiž počínaje dnešním dnem pokračuje v tréninkovém procesu, který potrvá do pátku 9. prosince. Mančaft se znovu sejde na prahu zimní přípravy ve středu 4. ledna.

Fotbalisté se budou převážně připravovat v domácím prostředí, kde mohou využít kvalitních tréninkových podmínek, dobře připravených terénů, umělé trávy v areálu Na Stoupách, moderně vybavené posilovny na stadiónu a zázemí Hotelu Gustav Mahler. V pátek 6. ledna absolvují nezbytné funkční a diagnostické testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze. Tým tentokrát vynechá zápasy v rámci Tipsport cupu, přičemž během zimy plánuje sehrát 9 přípravných duelů v rytmu středa - sobota. Řada z nich se uskuteční na jihlavské umělé trávě.

Na počátku února si tým odskočí na herní soustředění na jih Slovenska, v jehož rámci sehraje přípravný duel v Dunajské Strede. Generálku na start ePojisteni.cz ligy obstará v sobotu 11. února duel v Liberci. Fotbalové jaro vypukne 18. února na půdě Slavie Praha.

Foto Dalibor Mašek | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, fotbalista, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Gustav Mahler, Tipsport, Slovensko, Na Stoupách

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Vysočiny Jihlava ukončí podzim tréninkem v pátek, zimní příprava pak začíná 4. ledna | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.