Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Situace je kritická, po porážce ve Vyškově klesla fotbalová Vysočina na sestupovou pozici

Vysočina si pořádně pohrává se svým druholigovým osudem. Ve rámci 29. kola sice dokázala jít na půdě druhého Vyškova do vedení, které ale ve druhém poločase ztratila. Po porážce 2:1 klesla Jihlava na předposlední, tedy sestupovou pozici. Aby se zachránila, musí v posledním kole vyhrát proti Vlašimi, za určitých okolností ji stačí i remíza.

V prvním poločase se možná trochu překvapivě odehrávala vyrovnaná partie. Vyškov možná držel častěji míč na svých kopačkách, ale jejich útčoné výpady brzdily buď nepřesnosti, nebo ofsajdová postavení. Jihlava spoléhala spíš na brejky. Ve 37. minutě se hosté mohli radovat z úvodního gólu zápasu, snahu Ogiomadeho zúročil Araujo-Wilson, který obhodil brankáře a střílel do odkryté branky - 0:1.

Krátce po změně stran však Vyškov vyroval, když si Ramathan počkal na centr a neomylně uklidil míč do jihlavské sítě. Hned o deset minut později se opět hlavou prosadil domácí Kanakimana - 2:1. Nepříznivý stav donutil Vysočinu k aktivitě a dostala se do několika šancí. Asi největší měl Křehlík, na domácího gólmana ale nevyzrál. Samotný závěr zápasu si už Moravané pohlídali.

MFK Vyškov - FC Vysočina Jihlava 2:1 (0:1)

Góly: 48. Ramathan, 58. Kanakimana – 37. Araujo-Wilson.

Rozhodčí: Volek – Horák, Lakomý. Diváci: 844.

Vyškov: Kinský – F. Štěpánek (74. Dweh), Srubek, Němeček, Ramathan – Alégué Elandi (85. Ilko), Vintr (68. Touré), Lahodný – Kanakimana (74. Lacík), Souaré – Bayo (85. Klesa).

Vysočina: Soukup - Svoboda, Vedral, Gabriel, Křišťál - Tureček (60. Piško), Lacko (76. Vítek) - Křehlík (84. Křivánek), Selnar, Ogiomade (60. Fila) - Araujo-Wilson (60. Tall).

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vyškov, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Situace je kritická, po porážce ve Vyškově klesla fotbalová Vysočina na sestupovou pozici | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.