Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V dalším záchranářském duelu Vysočina selhala, s béčkem Slavie prohrála vysoko 7:2

Uspokojení z důležité výhry nad Třincem je pryč. Fotbalová Vysočina po necelém měsíci zopakovala ostudný výsledek 7:2, tentokrát s rezervou Slavie Praha, konkurentem v boji o sestup. Tři zápasy před koncem druhé ligy má Jihlava z třináctého místa náskok čtyři body na záchranu.

Vstup do utkání zvládli o mnoho lépe Pražané, kteří už v 9. minutě vedli 2:0. Zaskvěl se Beran, který nejprve do sítě usměrnil Bořilův střílený centr, poté do odkryté branky zužitkoval nabídku od Nikla. Potom špatnou pasáž neměla ani Jihlava a ve 22. minutě vybídl Senar Filu, který zamířil přesně k tyči. Závěr poločasu se ale Vysočině opět nevydařil. Ve 42. minutě zužitkoval centr Labíka hlavičkující Kopáček, o tři minuty později zkompletoval hattrick tvrdou střelou Beran - 4:1.

Nezastavitelný Beran přidal svoji čtvrtou branku krátce po změně stran, kdy se hlavou položil do Pechova centru. Na hrozivých 6:1 v 62. minutě upravil Kričfaluši, který si nejdůrazněji počínal v závaru před jihlavskou brankou. V 70. minutě se připomněli hosté, Ogiomade centroval, Araujo-Wilson sklepl a Křehlík prostřelil domácího brankáře. Konečnou podobu skóre dal ale slávista Pech, který nešťastného Jágrika pokořil posedmé.

SK Slavia Praha B - FC Vysočina Jihlava 7:2 (4:1)

Góly: 4., 9., 45. a 47. Beran, 42. Kopáček, 62. Kričfaluši, 77. Pech – 22. L. Fila, 70. Křehlík.

Rozhodčí: Všetečka – Matoušek, Kotalík. Diváci: 412.

Slavia B: Stejskal – Bořil (72. Hošek), Konečný, Kričfaluši, Labík (72. Hunal), Nikl – Kopáček (63. Šmiga), Pech, Šubert, Beran (63. Planka) – M. Jurásek. 

Vysočina: Jágrik - Svoboda, Vedral, Gabriel, Křišťál - Tureček (80. Shudeiwa), Lacko (63. Piško) - Křehlík, Selnar (63. Šancl), Fila (63. Ogiomade) - Araujo-Wilson (72. Tall). 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Slavia Praha, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V dalším záchranářském duelu Vysočina selhala, s béčkem Slavie prohrála vysoko 7:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.