Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Deštivý večer přinesl první jarní prohru, Vysočina podlehla Líšní 0:1

Jedinou branku viděli v pátečním deštivém podvečeru fanoušci, kteří vyrazili na zápas domácí Vysočiny a Líšně. K jejich nelibosti ji vstřelili hosté, kteří tak Jihlavu odsoudili k první jarní prohře. Zatímco domácí jsou v tabulce devátí, Brněnští se posunuli na druhou příčku.

Líšeň začala o něco aktivněji, Jeřákovu hlaviču z bezprostřední blízkosti ale lapil domácí Jágrik. Na druhé straně to zkoušel Fila, ale rovněž neúspěšně. Poté tempo hry polevilo, za zmínku stojí snad volej hostujícího Čermáka, kterou Jihlavané zblokovali na roh.

Brňanům patřil i začátek druhého poločasu, Lutonský nastřelil tyč jihlavské branky. O něco přesnější byl v 58. minutě Jeřábek, který si na zadní tyči počíhal na propadlý rohový kop - 0:1. Vysočina pak zvýšila útočnou aktivitu, ale precizní defenzíva Líšně jí přílišn nedovolila. 

FC Vysočina Jihlava - SK Líšeň 0:1 (0:0)

Gól: 58. M.Jeřábek.

Rozhodčí: Rouček – Šimáček, Šafránková. Diváci: 375.

Vysočina: Jágrik – Svoboda, Vedral, Gabriel, Peřina – Vítek (86. Piško), Tureček – Ogiomade, L.Fila (86. Křehlík), Záhradník (71. Tall) – Araujo-Wilson (59. Křišťál). 

Líšeň: Vajner – Pašek, M.Jeřábek, Černín, Lutonský – A. Čermák – Ulbrich (82. Bednář), Polášek (82. Machalík), Matocha (90+2. Otrísal), Sokol – Vandas (79. Zikl). 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Líšeň, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Deštivý večer přinesl první jarní prohru, Vysočina podlehla Líšní 0:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.