Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vysočina ukončila sérii remíz a poprvé na jaře zvítězila. Rezervu Sparty zaslouženě porazila 2:1

Fotbalová Vysočina ukončila třízápasovou sérii remíz a v domácím prostředí si připsala velmi cennou výhru. Juniorce pražské Sparty dala v každém poločase jeden gól a ani závěrečná korekce na jihlavském vítězství nic nezměnila. Vysočina se posunula na průběžnou šestou příčku druholigové tabulky.

Začátek utkání odložil prudký déšť o čtvrt hodiny a hned poté se Jihlavané vrhli do útoku. Peřina krásným volejem trefil jen břevno, přesto domácí fanoušci na gól dlouho nečekali. V 19. minutě si navedl míč na střed navedl Ogiomade a skákavou střelou k tyči otevřel skóre. Sparťané i nadále nestíhali a byli rádi, když svoji šanci neproměnil Selnar, jehož vychytal Heča.

Jihlavský Selnar byl hodně vidět i po přestávce. Nejprve opět nechal vyniknout sparťanského brankáře, v 53. minutě však zvýšil na 2:0 dorážkou své vlastní střely. Pražané ani nadále velkou aktivitu nevykazovali, přesto se z ojedinělého útoku a trefě Cissého dostali na dostřel. Víc už domácí nedovolili, navíc sami mohli v závěru náskok navýšit.    

FC Vysočina Jihlava - AC Sparta Praha B 2:1 (1:0)

Góly: 19. Ogiomade, 53. Selnar – 85. Cissé.

Rozhodčí: Krejsa – Dresler, Bureš. Diváci: 673.

FC Vysočina: Jágrik – T. Svoboda, Vedral, Gabriel, Peřina – Vítek (67. Křišťál), Tureček – Ogiomade, Selnar (81. Křehlík), Záhradník (67. L.Fila) – Araujo-Wilson (90+2. Piško).

Sparta B: Heča – Vydra, Večerka (46. Kukučka), D.Horák – Hodouš (74. Váňa), Kaštánek, Okeke, Goljan (46. Lehocký) – Cissé, Pavelka (61. Jonáš) – Schánělec (61. O.Novotný). Náhradníci: Nalezinek – Ambler.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Sparta Praha, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina ukončila sérii remíz a poprvé na jaře zvítězila. Rezervu Sparty zaslouženě porazila 2:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.