Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jarní premiéra branku nepřinesla, Vysočina remizovala doma s Chrudimí a je sedmá

Fotbalová Vysočina získala první jarní bod, v premiérovém zápase letošního kalendářníh rokou se po výsledku 0:0 rozešla smírně s Chrudimí. Jihlavanům patří před dalšími zápasy 17. kola sedmé místo druholigové tabulky.

V prvním poločase byl vidění oboustraně opatrný fotbal, i když domácí byli přece jenom o něco aktivnější. Za domácí se v ofenzivě činil hlavně Araujo-Wilson, Chrudimské připomněl v závěru poločasu Svoboda, vyložené šance to ale nebyly.

Blíže ke vstřelení branky byly oba celky ve druhém poločase. Jihlavský Fila však hlavou z malého vápna těsně minul břevno, na druhé straně zajímavý Jedličkův pokus zblokovala domácí obrana. Šťastnější mohla být v pátečním mrazivém večeru Vysočina, Selnar však v závěru nechal vyniknout Foldera v brance hostů, podobně jako Tall o chvilku později.

FC Vysočina Jihlava - MFK Chrudim 0:0 

Rozhodčí: Kotala – Bureš, Žurovec. Diváci: 479.

Jihlava: Jágrik – T. Svoboda, Křišťál, Gabriel, Peřina – Lacko, Tureček – Ogiomade (74. Zoubele), Selnar (88. Křehlík), L. Fila (59. Zahradník) – Araujo-Wilson (74. Tall). 

Chrudim: Floder – Halász, Hašek, Míka, V. Svoboda II – Sotorník (90+1. Skwarczek), Řezníček, Kodýdek (77. Kejř), Průcha, P. Juliš (46. Kesner) – Jedlička (69. Firbacher). 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Chrudim, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jarní premiéra branku nepřinesla, Vysočina remizovala doma s Chrudimí a je sedmá | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.