Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vysočina prvoligistovi vzdorovala, ale z MOL Cupu vypadla. Efektivní Zlín vyhrál 2:0

Vysočina mezi šestnáct nejlepších celků MOL Cupu nepostoupila. Na hřišti prvoligového Zlína předvedla sympatický výkon ale doplatila na neproměňování šancí. Naopak domácí dokázali v každém z poločasů jednou skórovat v podání Bartošáka a Dramého a zajistit si tak výhru 2:0.

Úvod zápasu patřil domácím, střelu Dramého z nebezpečné pozice ale zblokovala obrana. Na druhé straně vyzkoušel pozornost brankáře Ogiomade, následně Gabrielova hlavička těsně minula tyč zlínské branky. Araujo-Wilson pak vystihl nepovedenou rozehrávku Moravanů, ale zakončit už nedokázal. To Zlín byl efektivnější - ve 35. minutě prokličkoval obranou Vukadinovič a jeho střelu dorazil do sítě Bartošák. Vysočiny mohla vyrovnat, Shudeiwovu ránu mířící do branky však na čáře odvrátil obránce.

Jihlava byla i nadále aktivní, toužila po vyrovnání. Shudeiwova hlavička i zakončení Ogiomade však postrádalo přesnost. Zlín pak tlak Vysočiny otupil, příležitosti si však nevytvářel. Výjimkou však byla situace ze 79. minuty, kdy se Didiba dostal nejrychleji k odraženému míči a prudkou střelou pod břevno rozhodl o osudu utkání. V závěru mohl zvýšit skóre Kolář, ale z vápna přestřelil. 

FC Trinity Zlín - FC Vysočina Jihlava 2:0 (1:0)

Góly: 35. Bartošák, 79. Didiba.

Rozhodčí: Křepský - Caletka, Lakomý. Diváci: 1693.

Zlín: Dostál – J.Kolář, Simerský, Procházka, Bartošák – Didiba, Dramé (60. Jawo) – Reiter (80. J.Hellebrand), R.Hrubý (80. Fantiš), Fillo (60. Silný) – Vukadinović (72. Čanturišvili).

Vysočina: Soukup – Svoboda, Vedral, Gabriel, Peřina (78. Irodotos) – Piško (33. Shudeiwa), Lacko – Fila (66. Křehlík), Tureček (66. Zoubele), Ogiomade (78. Farka) – Araujo-Wilson.

Ohodnoť článek

Foto FC Trinity Zlín

Štítky Vysočina Jihlava, Zlín, fotbal, MOL Cup, FC Vysočina Jihlava, FC Fastav Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina prvoligistovi vzdorovala, ale z MOL Cupu vypadla. Efektivní Zlín vyhrál 2:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.