Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vysočina po čtyřech zápasech bodovala, na domácím stadionu remizovala s Prostějovem 1:1

Fotbalová Vysočina sice ukončila čtyřzápasovou sérii proher, tříbodový zisk si přesto nepřipsala. V domácím zápase proti Prostějovu sice vedla, ale zápas 11. kola nakonec skončil smírně 1:. Týmu z Vysočiny patří v neúplně tabulce jedenácté místo.

Úvod zápasu vyšel lépe hostům, jejich aktivitu mohl potvrdit Ali-Abubakar, ale jeho ránu vytáhl debutující Soukup nad branku. To Vysočina skórovala z prní vážnější akce - Selnar ve 27. minutě rozehrál přímý kop na hlavu Vedrala, který nekompromisně zavěsil - 1:0. Rychle srovnat mohl Šumbera, jeho hlavičku však z čáry vykopl Zoubele. Hosté neproměnili ani velkou šanci z konce poločasu, kdy z ideální pozice střílel Kulig nad.

Zkraje druhé půle vstřelila Jihlava druhý gól, ale centrující hráč byl už zámezí, proto neplatil. Nedlouho poté udeřilo na druhé straně - Bolf vrátil přímý kop před branku, kde si nejdůrazněji počínal Schaffartzik a srovnal na 1:1. Vrátit vedení domácím mohl střídající Tall, ale k úspěšnému zakončení mu chyběly centimetry. Poslední půlhodina patřila Hanákům, ti ale stříleli mimo nebo se vychytal spolehlivý Soukup v brance domácích. 

FC Vysočina Jihlava - 1. SK Prostějov 1:1 (1:0)

Góly: 27. Vedral – 51. Schaffartzik.

Rozhodčí: Kotala - Dresler, Kotík. Diváci: 513.

Vysočina: Soukup – Svoboda, Vedral, Piško, Peřina – Shudeiwa, Lacko (46. Tureček) – L. Fila (46. Křivánek), Zoubele, Selnar – Tall (60. Ogiomade). 

Prostějov: Bárta – Blahuta (25. Bolf), Bialek, Schaffartzik, Stříž (67. Elbel) – Kušej, Kulig, Omale (71. Gáč), Šumbera, Koudelka – Ali-Abubakar. 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Prostějov, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, 1. SK Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina po čtyřech zápasech bodovala, na domácím stadionu remizovala s Prostějovem 1:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.