Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vysočina prohrála na půdě lídra z Líšně 2:0, v druholigové tabulce jí patří pátá příčka

Fotbalová Vysočina si připsala druhou porážku v řadě. Na hřišti lídra z Líšně v sobotu podlehla 2:0 a patří jí pátá příčka tabulky. To vítězní Brňané v dosavadním průběhu soutěže dosud neprohráli a druholigové tabulce vévodí.

V Brně se v sobotu začalo opatrným fotbalem, přesto už po čtvrthodině musel hostující Jágrik vytáhnout zákrok proti střele Vandase. Jihlava odpověděla povedeným přímým kopem Selnara, ale ani líšeňský brankář se nenechal zahanbit. Stejný hráč o chvíli později musel s pomocí břevna vytáhnout Vedralovu hlavičku. Pak o sobě dali zase vědět domácí, ale neujala se ani patička Paška, ani pokus Jeřábka.

Aktivní domácí ve své snaze pokračovali i po obrátce a brzy se radovali z úvodní branky zápasu. Ve 48. minutě se k odraženému míči dostal Machalík a povedenou střelou zpoza vápna otevřel skóre sobotního zápasu. Jihlava se oklepala a měla dvě drobné šance, ty velké ale patřili spíše Brňanům. Jako příklad uveďme prudkou ránu Matochy, kterou Jágrik s námahou vyrazil. Šance na vyrovnání se objevila v závaru po Selnarově centru, chyběl ale důraz a trochu štěstí. Defiitivní rozuzlení duelu přišlo v 85. minutě, kdy Ulbrich proměnil samostatný únik.

SK Líšeň - FC Vysočina Jihlava 2:0 (0:0)

Góly: 48. Machalík, 85. Ulbrich.

Rozhodčí: Raplík – Pochylý, Hádek. Diváci: 687.

Líšeň: Vajner – Pašek, M. Jeřábek (C), Černín, Lutonský (9. Ulbrich) – A. Čermák (87. Laczkó) – Matocha, Machalík (64. Otrísal), Sokol (87. Reteno Elekana), Bednář – Vandas (64. Zikl). 

Vysočina: Jágrik – Křišťál, Vedral, Gabriel, Svoboda (74. Peřina) – Lacko, Piško – Ogiomade (65. Křivánek), Tureček, Selnar (85. Fila) – Araujo-Wilson (65. Tall). 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Líšeň, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, Brno, FC Zbrojovka Brno, SK Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina prohrála na půdě lídra z Líšně 2:0, v druholigové tabulce jí patří pátá příčka | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.