Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vysočina zvítězila na hřišti Chrudimi 2:1, drží se v popředí druholigové tabulky

Druhý zápas venku, druhá výhra. Fotbalová Vysočina po výhře ve Vlašimi a domácí remíze s rezervou Olomouce dokázala bodově uspět i v Chrudimi. Povedla se zejména první půlka, kdy tým získal dvoubrankové vedení.

Vstup do sobotního zápasu vyšel lépe hostům, hned v první desetiminutovce nebezpečně hlavičkoval Vedral, ale domácí gólma s námahou vyrazil. O chvíli později ránu Selnara zblokovala chrudimská obrana. Domácí o sobě dali vědět střelou Jedličky, která šla těsně vedle, hlavičku Řezníčka pak lapil Jágrik. Skóre zápasu se poprvé změnilo ve 36. minutě, když si jihlavský Gabriel naskočil na rohový kop a hlavičku usměrnil přesně k tyči. Ještě veseleji bylo v táboru hostí na samotném konci poločasu, kdy brankářem vyraženou střelu doklepl do branky Shudeiwa - 0:2.

Ve druhé půli počítala větší šanci pouze Chrudim. Hned po obrátce nabízel zajímavý míč do vápna Vrána, ale nikdo z jeho spoluhráčů jej zasáhnout nedokázal. Snížit mohl po hodině hry i Jedlička, z voleje ale pálil těsně nad. Čisté konto nakonec Vysočina neudržela, když v 77. minutě neuhlídala Firbachera, který precizní centr zužitkoval k zakončení o tyč - 1:2. Víc ale domácí nesvedli a Jihlavané slaví další cenné vítězství z hřiště soupeře. 

MFK Chrudim - FC Vysočina Jihlava 1:2 (0:2)

Branky: 77. Firbacher – 36. Gabriel, 45+1. Shudeiwa.

Diváci: 970. 

Chrudim: Floder – Koželuh, Hašek, Harušťák, Jančura (58. Kesner) – Řezníček – Vrána (69. Juliš), Záviška, Průcha, Kodýdek (81. Látal) – Jedlička (69. Firbacher).

Jihlava: Jágrik – Křišťál, Vedral, Gabriel, T. Svoboda (78. Tall) – Křivánek (69. Fila), Shudeiwa, Zoubele (69. Ogiomade), Piško, Lacko (C) (31. Araujo-Wilson) – Selnar (78. Peřina).

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Chrudim, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, SK Sigma Olomouc, Vlašim, MFK Chrudim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina zvítězila na hřišti Chrudimi 2:1, drží se v popředí druholigové tabulky | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.