Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Snový start do soutěže, Vysočina vyhrála na hřišti silné Vlašimi 0:2

Vysočina v sedmi letních duelech marně čekala na vítězství, ale do nového ročníku druhé ligy vstoupila tím nejlepším způsobem – vítězstvím ve Vlašimi 0:2. O velmi cenných bodech ze stadiónu druhého celku loňského ročníku rozhodl dvěma přesnými zásahy Jakub Selnar.

Začátek zápasu patřil domácím, Toulova střela a následné vlašimské dorážky však za Jágrikem neskončily. Směřování zápasu výrazně ovlivnila 18. minuta, kdy Araujo-Wilson prodloužil míč na rozběhnutého Filu, který ještě před domácím brankářem vyzval k jednoduchému gólu Selnara - 0:1. Od té chvíle byla Vysočina nebezpečnějším týmem a potvrdilo se to ještě do poločasu ještě jednou. Domácí v 41. minutě faulovali před vápnem Arauja-Wilsona a Selnar z následného přímáku chytře podstřelil skákající zeď - 0:2. Na lichotivém výsledku pro Jihlavu nic nezměnila ani hlavička Bredy na druhé straně.

Přestože Vlašim vstoupila do druhé poločasu aktivně, skóre se mohlo měnit u hostů - Ogiomade vystřelil, brankář míč vyrazil k Arauju-Wilsonovi, jehož dorážku vykopli obránci z brankové čáry. Zdramatizovat utkání poté mohl Suchana, jeho povedený volej ale vykopl jihlavský Gabriel, následně těsně mimo pálil Rigo. Definitivní pečeť na výhru hostů mohl přidat Tall, jeho prudká střela však šla mimo. Ještě blíže byl jeho spoluhráč Křivánek, který hlavou trefil hned dvakrát tyč. A když domácí Suchan proti Jágrikovi neuspěl ani v nastavení, mohla se Vysočina krátce poté radovat z cenné výhry.

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Vysočina Jihlava 0:2 (0:2)

Góly: 18. Selnar, 41. Selnar.

Rozhodčí: Křepský – Dohnálek, Pospíšil. Diváci: 490.

Vlašim: Vágner – Hošek, Lehoczki (88. Lehovec), Heppner (46. Halinský), Breda – Horský, Zinhasović (78. Onije), Langhamer (78. Janda), Suchan, Rigo – Toula (46. Solomon).

FC Vysočina: Jágrik – Křišťál, Vedral, Gabriel, Svoboda – Tureček, Lacko – Ogiomade (63. Křivánek), Fila (63. Zoubele), Selnar (82. Shudeiwa) – Araujo-Wilson (71. Tall).

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vlašim, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, Jakub Selnar, Breda, HC Dukla Jihlava, FC Sellier & Bellot Vlašim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Snový start do soutěže, Vysočina vyhrála na hřišti silné Vlašimi 0:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.