Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vysočina na Táborsku vedla, z utkání však vydolovala jen remízu 1:1. V tabulce je devátá

Fotbalisté Vysočiny navázali na slušné výkony posledních kol a počtvrté bodovali, na hřišti Táborska to však stačilo jen bod. V zápase 24. kola Jihlavané vedli zásluhou proměněné penalty Belaida, domácí však po obrátce vyrovnali. Vysočině patří devátá příčka tabulky, má však jeden zápas k dobru.

Jihlava vstoupila do utkání lépe, potenciálně nebezpečná byla hlavička Vedrala. Do vedění šli hosté v 18. minutě, kdy Belaid proměnil penaltu nařízenou za faul brankáře Zadražila na Křivánka. Táborsko mohlo vyrovnat, ale Tijaniho lob nakonec branku netrefil. Na druhé straně mohl vedení zdvojnásobit Selnar, jeho přízemní střelu však zlikvidoval gólman.    

Vydařený zákrok si zkraje druhého poločasu připsal i jihlavský Vejmola, který zneškodnil šanci Vozihnojovi. Táborsko se mohlo radovat v 65. minutě, když si kapitán Navrátil naskočil na vysoký centr a uklidil míč do sítě. Situaci pak domácím zkomplikoval Tusjak, který po stažení protihráče viděl červenou kartu, Vysočině se však již branku vstřelit nepovedlo. V nastavení sice hosté míč do branky dopravili, gól však uznán nebyl.

FC MAS Táborsko - FC Vysočina Jihlava 1:1 (0:1)

Branky: 65. Navrátil – 18. Belaid (pen.).

Rozhodčí: Kotala – Dresler, Žurovec. Diváci: 650.

Táborsko: Zadražil – P. Plachý, Navrátil (C), Mezera, Tusjak – Liepa (57. Krch), Javorek – Vozihnoj (90+1. Šplíchal), Mach, Provazník (77. Kosek) – Muhamed Tijani.

Jihlava: Vejmola – Křišťál, T. Vlček, D. Krčík, T. Svoboda – Tureček, Belaid (75. L. Arroyo) – Selnar (67. Peřina), Křivánek (67. Fila), Lacko (C) – Vedral (75. Tall).

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Táborsko, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, okres Tábor, HC Dukla Jihlava, FC MAS Táborsko, Muhamed Tijani

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina na Táborsku vedla, z utkání však vydolovala jen remízu 1:1. V tabulce je devátá | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.