Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Vysočina Jihlava na Slovácku vedla, ale nakonec jen vyválčila remízu 1:1

Ani v osmém kole 1. ePojištění.cz ligy se Vysočině Jihlava nepodařilo získat tři body. Na hřišti Slovácka, které se podobně jako Jihlava pohybuje ve spodních patrech tabulky, sice vedla, ale během druhé poločasu se domácím podařilo zaslouženě vyrovnat.

Domácí byli během prvního polačasu na míči častěji, ale přes dobře organizovanou sefenzívu Jihlavy se do šancí nedostávali. Naopak hosté spoléhali na rychlé protiútoky. První větší šanci si připsal jihlavský Rabušic, ale hlavičkoval jen do brankáře Heči. Na druhé straně těsně před poločasem střílel z úhlu Diviš, Hanuš míč vyrazil a před dobíhajícím hráčem Slovácka uklidil míč do zámezí obráce Krejčí. Klasický gól do šatny tak padl na druhé straně. Lotyš Davis Ikaunieks dostal míč mezi stopery, zpracoval si ho a okolo Heči jím rozvlnil síť - 0:1.

Po změně stran bylo Slovácko výrazně nebezpečnější. Reinberkovu dobrou střelu vytěsnil Hanuš na roh, podobně úspěšně si vedl i při hlavičce Koného. Jihlava zahrozila hlavičkou Dvořáka z bezprostřední blízkosti, šla ale mimo tři tyče. Na druhé straně se opět činil Hanuš, když spacifikoval Divišovu hlavičku, Daníček poté mířil nad. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 67. minutě, kdy Havlík povedenou ranou o tyč nedal Hanušovi šanci - 1:1. Domácí pokračovali v tlaku a do vápna Jihlavy létaly nebezpečné centry. O největší příležitost závěru zápasu se postaral opět Diviš, ale Reinberkovu přihrávku poslal vedle tyče.

1. FC Slovácko - FC Vysočina Jihlava 1:1

Góly: 67. Havlík – 45. Ikaunieks. 
Rozhodčí: M. Zelinka – M. Urban, Z. Arnošt.
Diváci: 3517.

Slovácko: Heča – Reinberk, Košút, T. Rada, Šimko – Daníček, Šumulikoski – Diviš, Kalouda (59. Tetteh), Havlík – Koné.

FC Vysočina: Hanuš – Blaič, Krejčí, Rosa, Mišůn – Vaculík (83. Batioja), Štěpánek, Zoubele (90+1. Tlustý), Ikaunieks (79. Šamánek) – Dvořák, Rabušic.

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, 1. FC Slovácko, FC Vysočina Jihlava, Dāvis Ikaunieks

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava na Slovácku vedla, ale nakonec jen vyválčila remízu 1:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.