Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vysočina hraje po třech týdnech doma, v pátek přivítá rezervu Sparty

V pátek 22. října zavítá na Vysočinu B-tým pražské Sparty, který se aktuálně pohybuje s jednadvaceti body na 2. místě tabulky F:NL. Jihlava bude béčko Sparty hostit v netradičním čase - utkání startuje již v 16.30 hodin. Odčiní jihlavský tým poslední venkovní porážku z Prostějova a připíše si další domácí výhru?

Jihlava se s béčkem Sparty naposledy střetla v únoru 2020, kdy Sparťané zavítali na Vysočinu odehrát přátelské utkání v rámci zimní přípravy. Tehdy byl jihlavský tým úspěšnější a po trefách Dioufa, Křišťála a Zoubeleho sparťanské mladíky porazil 3:0 (2:0).

Na otázku, zda má i současný kádr Vysočiny nakročeno k tomu, aby z dalšího vzájemného duelu, tentokrát ligového, opět vyšel vítězně, odpověděl trenér Jan Kameník: "Na Spartu B se připravujeme stejně jako na jakéhokoliv jiného soupeře, soutěž je hodně vyrovnaná, každý může vyhrát s každým, stejně jako každý může s každým prohrát. Sparta má zatím dobré výsledky, je na předních příčkách tabulky, takže do zápasu jdeme samozřejmě se stoprocentním nasazením. A navíc hrajeme doma, takže nám tak trošku velí povinnost z utkání urvat tři body, abychom jak my, tak naši fanoušci odcházeli po zápase spokojeni."

Co se týče prozatímních výkonů sparťanského béčka, z jedenácti odehraných zápasů mají na svém kontě pět výher, jednu remízu a čtyři prohry. Porazit je dokázali celky Brna, Vlašimi, Viktorky Žižkov a Varnsdorfu.  

Na soupisce současného kádru sparťanského béčka figurují také bývalí spoluhráči jihlavských - útočníci Vojtěch Patrák a Daniel Turyna.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Sparta Praha, druhá liga, fotbal, Kraj Vysočina, Jihlava, Prostějov, Jan Kameník, Daniel Turyna, Vojtěch Patrák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina hraje po třech týdnech doma, v pátek přivítá rezervu Sparty | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.