Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Divoký závěr na hřišti posledního Vyšehradu přinesl Vysočině jen bod za remízu 2:2

Neprohrála posledních šest zápasů ve druhé lize, ze včerejší remízy však Vysočina asi velkou radost neměla. Jihlavští fotbalisté ji totiž vybojovali na hřišti beznadějně posledního a jistě sestupujícího Vyšehradu. I to však stačilo k posunu na osmou příčku tabulky.

Během prvního poločasu byl na Vyšehradě k vidění vyrovnaný souboj bez velkého množství šancí. Z toho vybočil brejk domácích, pohotovou střelu však Lancman vyrazil. A tak v závěru poločasu zahřmělo na druhé straně - míč se po dlouhém autu dostal až k Arroyovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě, a otevřel skóre.

Do druhého poločasu vstoupili lépe Pražané, z čehož mimo jiné rezultoval pokutový kop po faulu Svobody, který v 56. minutě bezpečně proměnil Suchan. Vysočina se s remízou nechtěla spokojit a když v 84. minutě propadl míč ze standardní situace k přesně zakončujícímu Červovi, vypadalo to s ní dobře - 1:2. Ale poslední slovo patřilo domácím, když se hned o čtyři minuty později prosadil hlavou Egert a vyrovnal na konečných 2:2. V samotném závěru pak Vyšehrad podržel gólman Otáhal.

FC Slavoj Vyšehrad - FC Vysočina Jihlava 2:2 (0:1)

Branky: 68. Suchan (pen.), 88. Egert – 45. Arroyo, 84. Červ.

Rozhodčí: Ulrych – Líkař, Vyhnanovský.

FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – D. Procházka, Egert, Stropek, Schneider (53. Vaněk) – Alexandr – Drobílek, Suchan (80. Vejvar), Kříž – Jakab (46. Hezoučký), Vojta (53. Kubeš).

FC Vysočina Jihlava: Lancman – T. Svoboda, Křišťál, T. Vlček, Horák – Lacko, Shudeiwa (56. Červ) – Arroyo (77. Peřina), Patrák (72. Křivánek), Ritter (56. Selnar) – Vedral.

   

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vyšehrad, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FC Slavoj Vyšehrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divoký závěr na hřišti posledního Vyšehradu přinesl Vysočině jen bod za remízu 2:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.