Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Doma to nelepí. Vysočina podlehla Varnsdorfu a propadla se na jedenácté místo

Varnsdorfské i domácí prokletí trvá. Fotbalisté Vysočiny nepotvrdila výhru z Vlašimi a na svém stadiónu nezvítězili ani v pátém podzimním duelu. Varnsdorf uspěl v Jihlavě výsledkem 1:0, v extrémně našlapané druholigové tabulce se domácí nacházejí až na jedenáctém místě.

Nejzajímavější moment jinak nezáživného prvního poločasu přišel hned zkraje, kdy varnsdorfský Šimon po hrubé chybě sám postupoval na Číže a po několika odrazech z brankové čáry vykopával Štefánek. Jinak se hra odehrávala zejména ve středu hřiště bez velkých šancí.

Druhá půle nabídla o poznání zajímavější podívanou. Skóre mohl otevřít domácí Smejkal, jeho střelu ale zastavila tyč a ani dorážky nebyly úspěšné. Přestože byla Vysočina lepším týmem, jediný gól fotbalového odpoledne měl na svědomí hostující Kocourek, který v 72. minutě z vápna zamířil přesně k tyči. V nervózním závěru se Jihlavané snažili, ale severočeského brankáře už nepokořili.

FC Vysočina Jihlava - FK Varnsdorf 0:1 (0:0)

Góly: 72. Kocourek.

Rozhodčí: Machač – Melichar, Šimáček.

FC Vysočina: Číž – Křišťál, Štefánek, T. Vlček, Horák (81. Tureček) – Červ, Lacko (C) – T. Svoboda (46. Peřina), Shudeiwa (84. Ševčík), Smejkal – Arroyo (78. Araujo-Wilson)

Varnsdorf: A. Richter – Lehoczki, Kouřil, Zbrožek, Heppner (69. Hasil) – Ondráček – Schön (34. M. Kubista), Bláha, Kocourek, Rudnytskyy (C) – Šimon (79. Kubr)

     

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FK Varnsdorf, HC Dukla Jihlava, Vlašim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doma to nelepí. Vysočina podlehla Varnsdorfu a propadla se na jedenácté místo | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.