Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Venku to jde! Fotbalisté Vysočiny vyhráli ve Vlašimi a posunuli se do středu tabulky

Aspoň částečně odčinili fotbalisté Vysočiny domácí propadák proti Blansku. V utkání 9. kola druhé ligy dokázali potvrdit historicky příznivou bilanci proti Vlašimi a na hřišti středočeského soupeře vybojovali těsné, ale o to cennější vítězství 1:0. Ve vyrovnané tabulce se Jihlava posunula na osmou příčku.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, šancí bylo poskrovnu. Míč měli více v držení hosté, o něco nebezpečnější však byli Vlašimští, ani Červenka, ani Vrána však na Číže nevyzráli. Otevřít skóre po mohl po změně stran Smejkal, jeho samostatný únik ale zneškodnil Vliegen. Jediným střelcem se zápasu se nakonec stal obránce Vojtěch Křišťál, který v 82. minutě bezchybně usměrnil Smejkalem zahraný přímý kop.   

FC Graffin Vlašim - FC Vysočina Jihlava 0:1 (0:0)

Góly: 82. Křišťál.

Rozhodčí: Lerch – Vlček, Volf.

Vlašim: Vliegen – Zukal, Dias (61. Zinhasović), V.Svoboda, Daniel Kozel (85. Firbacher) – Sváta (85. J. Štochl), Broukal, Červenka, Průcha – Blecha, Vrána (67. Janda).

FC Vysočina: Číž – Křišťál, Štefánek, Vlček Horák – Lacko, Červ – Smejkal, Tureček (67. Shudeiwa), Peřina (79. T.Svoboda) - Arroyo (90+2. Křivánek). 

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vlašim, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, fotbalista, Blansko, FC Sellier & Bellot Vlašim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Venku to jde! Fotbalisté Vysočiny vyhráli ve Vlašimi a posunuli se do středu tabulky | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.