Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bude to už konečně za tři body? Vysočina v úterý zajíždí k dohrávce do Chrudimi

Vysočina v úterý 22. září dorovná zápasové manko na ostatní soupeře ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. V Chrudimi od 16:30 odehraje koronavirem odložené úvodní kolo soutěže. Představí se na stadiónu, na nějž nemá vůbec dobré vzpomínky. Navíc proti soupeři, který o víkendu díky covidu odpočíval.

Chrudim do 1. kola proti Jihlavě nenastoupila kvůli covidové nákaze ve svém táboře a v sobotu její duel s Vyšehradem odložila nákaza v pražském týmu. Východočeši tak dosud odehráli jen dva zápasy, z nichž vytěžili tři body za domácí výhru 1:0 nad Táborskem. V dalším kole poté v regionálním derby podlehli stejným poměrem Hradci Králové.

Vysočina k utkání odjede s velkou touhou konečně se v novém ročníku dočkat tříbodového zisku. A také prolomit hrozivou bilanci zápasů na chrudimském stadiónu, kde jihlavský tým v obou dosavadních utkáních prohrál shodně 4:3 po velmi špatném výkonu defenzívy. Malou útěchu pro hosty může představovat fakt, že MFK opustil strůjce jihlavských porážek útočník Vašulín, jenž v létě přestoupil k Votrokům.

Chrudim však nadále disponuje nebezpečnými fotbalisty – útočníkem Rybičkou, křídelníkem Mužík či zkušeným záložníkem Kesnerem. Defenzívu týmu drží stoper Vencl a exjihlavský defenzivní středopolař David Breda.

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Chrudim, druhá liga, fotbal, Kraj Vysočina, 2. česká fotbalová liga, Jihlava, Vyšehrad, David Breda, okres Tábor, Hradec Králové, COVID-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bude to už konečně za tři body? Vysočina v úterý zajíždí k dohrávce do Chrudimi | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.