Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihlava remizovala s Hradcem Králové 1:1 a nevyhrála počtvrté za sebou

Fotbalisté Jihlavy remizovali v dohrávce 21. kola druhé ligy s Hradcem Králové 1:1. Ani jeden z týmů nevyužil možnost posunout se na třetí místo před Žižkov, na který shodně ztrácejí bod. Vysočina nevyhrála ani čtvrtý zápas po koronavirové pauze, "Votroci" zase potřetí za sebou remizovali.

V Jihlavě se poprvé na fotbalovém zápase v Česku mohlo sejít až 500 lidí díky dnešnímu dalšímu uvolnění vládních opatření v boji proti šíření koronaviru. Jihlava se dostala do vedení v 37. minutě, kdy si Mikušovu přihrávku nešťastně srazil do vlastní sítě Král a gólman Ottmar neměl šanci zasáhnout. Po téměř hodině hry se ocitl blízko zvýšení Zoubele, jenže trefil pouze břevno. Hosté odpověděli v 69. minutě. Soukeník vypálil před šestnáctkou a s pomocí teče domácího Pojezného překonal Vejmolu.

FC Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové 1:1 (1:0) 

Branky: 37. Král (vla.) – 69. Pojezný (vla.).

Rozhodčí: Zelinka – Dobrovolný, Mikeska.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Javůrek (85. T. Svoboda), Pojezný, Diouf, F. Novotný – Fortelný (75. Arroyo), Vaculík (C) (90+1. Šudajwa) – Jakub Rezek (75. Smejkal), Zoubele, Mikuš – Klobása.

FC Hradec Králové: Ottmar – Urma, Král, Martinec, Mejdr (68. F. Čech) – Zbrožek (68. Soukeník), Jukl (46. D. Doležal, 48. Šípek) – Ch. Frýdek (46. Djurdjević), Vlkanova (C), Kateřiňák – Prekop.

Foto FC Vysočina Jihlava | Zdroj ČTK

Štítky Sport, fotbal, druhá, 21. kolo, FOTO, FC Vysočina Jihlava, FC Hradec Králové, FK Viktoria Žižkov, Česko, Jakub Rezek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava remizovala s Hradcem Králové 1:1 a nevyhrála počtvrté za sebou | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.