Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Vysočina Jihlava nezvládla domácí zápas s Bohemians, prohrála 1:2 a stále nemá klid

Vysočina Jihlava se dál musí obávat sestupu do druhé ligy. V přímém souboji o záchranu doma podlehla Bohemians 1:2, přestože se během prvního poločasu dostala do vedení. Po porážce zůstává Jihlava na 13. místě, na sestup má k dobru stále pět bodů.

Z průběhu prvního poločasu bylo zřejmé, o jak moc důležité utkání jde. Týmy se k vápnu soupeře nedostávaly a šance logicky nepřicházely. Teprve po půlhodině hry se osmělil domácí Hronek, ale nemířil přesně. Stejmý hráč zpracoval ve 39. minutě centr Bazala a krásně zakroucenou k tyči poslal domácí do vedení. Vzápětí Acosta na druhé straně jen těsně minul. Přesto Bohemians dokázali ještě do poločasu vyrovnat - ve 42. minutě centr z levé strany doplachtil až ke Šmídovi, který hlavou přeloboval Hanuše v brance Jihlavy.

V první vážné příležitosti druhého poločasu se ocitli opět hosté a hned z toho byl gól v síti domácích. V 54. minutě předvedl sólo přes čtyři bránící hráče hubínek a svoji akci dokázal zakončit prostřelením jihlavského brankáře - 1:2. Nejblíže k vyrovnání měl po rohu Nerada Krejčí, ale jeho hlavičku výborně vytáhl Zlámal mimo tři tyče. A když v závěru odmítl gólovou pojistku Acosta, který ve vyložené šanci vůbec netrefil bránu, skončilo utkání radostně pro Pražany.     

FC Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905

Branky: 39. Hronek – 42. Šmíd, 54. Hubínek.

Rozhodčí: Hrubeš – Pelikán, Kubr.

Počet diváků: 3048.

Jihlava: Hanuš – Kukoľ, Krejčí, Šourek, Urdinov – Kučera, Šulek – Bazal (71. Voltr), Hronek, Vaculík (64. Nerad) – Dvořák (87. Jungr).  

Bohemians: Zlámal – Čögley, Šmíd, Krch, Havel – Acosta, Hubínek (84. Gajič), Švec, Lulič (54. Bartek), Mosquera – Čížek (62. Akulinin).

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, Bohemians 1905, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava nezvládla domácí zápas s Bohemians, prohrála 1:2 a stále nemá klid | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.