Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

SOUTĚŽ: V sobotu se běží Axis Noční desítka, ojedinělý závod noční Jihlavou. Vysoutěžte si volný start

Již v sobotu 25. března se na lávce za Kauflandem rozběhne další ročník populárního závodu Axis Noční desítka. Celá sportovní akce je rozdělena do několika kategorií, z nichž ty hlavní jsou tratě na 5 a 10 kilometrů.

Atraktivní běh noční Jihlavou startuje, jak již bylo zmíněno, na lávce za Kauflandem a trať vede rovinatým terénem okolo řeky Jihlavy v prostorách Českého mlýna. Ta není plně osazena pouličním osvětlením, proto pořadatelé závodníkům doporučují čelovky.

Hlavní tratě na 10 a 5 kilometrů startují ve 20:00, respektive 20:05 hodin, ale nezapomnělo se ani na nejmenší. Děti od 3 do 7 let se postaví na start ve 19:00, kategorie 8 až 11 let v 19:10 a kategorie 12 až 14 let od 19:20. 

Online přihlášky jsou možné do 22. března za 200,- Kč (za dospělého), avšak i registrace na místě je možná, startovné se zde zvyšuje na 300,- Kč. Mladí závodníci od 3 do 14 let poběží zdarna. Zúčastnit se mohou i štafety, startovné je 600,- Kč.

Každý účastník kromě dobrého pocitu obdrží i originální účastnickou medaili. Součástí startovního balíčku startovní číslo s logem závodu a čip pro přesné změření cílového času závodníka.

Více info na www.nocni10.cz.

Pokud byste se rádi zúčastnili tohoto nevšedního sportovního zážitku a nejste zatím registrovaní, máte nyní možnost to vyřešit. Stačí se zapojit do soutěže s Jihlavskou Drbnou, která poběží do čtvrtka 23. března do 20:00. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, z nichž každý získávává volný start v závodě:

SOUTĚŽ UKONČENA: Vylosovaní výherci byli kontaktováni e-mailem. 

Foto Axis Noční desítka

Štítky soutěž, Jihlava, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V sobotu se běží Axis Noční desítka, ojedinělý závod noční Jihlavou. Vysoutěžte si volný start | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.