Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Vysočina Jihlava prohrála v MOL Cupu, do čtvrtfinále nakročila Olomouc

Olomoučtí fotbalisté jsou těmi, kteří mají po úvodním zápase osmifinále MOL Cupu blíže k postupu. Na hřišti Jihlavy zvítězila Sigma 1:0, gól vstřelil už v prvním poločase Plšek. Vytvořil tak svému týmu slibnou pozici do odvety, která se v Olomouci hraje 4. listopadu.

Jihlava se trápí v lize, kde z posledních šesti zápasů získala jediný bod, a náladu si nezlepšila ani v poháru. Sigma měla nebezpečnější šance a po půlhodině hry svou převahu zužitkovala i gólově. Při velkém závaru brankář Hanuš domácí ještě dvakrát zachránil, ale na Plškovu ránu z hranice pokutového území už nestačil.

V 62. minutě mohl zvýšit Moulis, který šel sám na brankáře, ale Hanuš jejich souboj vyhrál a výsledkem byl jen rohový kop. Ještě jednu šanci měl po chybě Kryštůfka olomoucký útočník Vašíček, ale zamířil vysoko nad branku.

Gól: 30. Plšek.
ŽK: Demeter, Jungr, Přeučil – Zahradníček, Houska.
Rozhodčí: Pechanec – Dobrovolný, Kříž.
Diváci: 550.

FC Vysočina: Hanuš – Vaculík, Kryštůfek, Krejčí, Mišůn – Jungr (70. Nerad), Jánoš, Demeter, Batioja – Dvořák, Mešanović (46. Přeučil). 

Olomouc: Reichl – Hála, Radakovič, Hubník, Vepřek – Houska, Plšek – Petr (86. Navrátil), Ordoš, Moulis (90. Rajnoch) – Vašíček (75. Zahradníček)

Štítky SK Sigma Olomouc, HC Dukla Jihlava, MOL Cup, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava prohrála v MOL Cupu, do čtvrtfinále nakročila Olomouc | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.