Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Fotbalová Jihlava zase nevyhrála, dnes remizovala s Duklou Praha 1:1

V první půli přežila FC Vysočina několik šancí soupeře a po rohu poslal jihlavský celek do vedení Zoubele. Ve druhém poločase po závaru před Jihlavskou brankou po dorážce skóroval Olayinka. Jihlava tak z utkaní s Duklou nakonec bere jenom bod a zůstává na předposledním miste tabulky.

Po úvodním oťukávání se do první příležitosti dostala Dukla, centr propadl na zadní tyč k Považancovi a v pádu nadvakrát Hanušovi pořádně zatopil. O chvíli později se uvolnil Juroška jeho oblouček skočil na jihlavském břevnu. Těsně před koncem první třicetiminutovky selhal tváří v tvář hanušovi Olayinka, střílel vedle. Do první vělké šance se dostali i Jihlavští, po Hronkově kolmici pelášil k brance Pražanů Rabušic, jeho křížná střela si ale cestu mezi tři tyče nenašla. Lépe se v 38. minutě vedlo Zoubelemu, který využil Štěpánkova přiťuknutí po rohovém kopu a poprvé rozvlnil síť - 1:0. Před přestávkou ještě jihlavského brankáře protáhl povedenou střelou Albiach.

Stejný hráč měl prsty i v první velké příležitosti druhého poločasu. Míč si zpracoval ve velmi dobré pozici, ale přesně zamířit nedokázal, jeho pokus prolétl kousek od domácí branky. Dukla byla i nadále lepším týmem, dobře kombinovala a domácím toho příliš nedovolovala. V 71. minutě Hanuš skvěle vychytal bombu Tetoura, ale po několika odrazech se míč dostal k Olayinkovi, který skóre srovnal - 1:1. Zápas na stranu hostů mohl strhnout Čajič, po centru ze strany si ale s jeho hlavičkou nadvakrát Hanuš poradil. Když pak na druhé straně Urblíkovu tečovanou střelu chytil Rada, rozešly se oba týmy smírně.

FC Vysočina Jihlava - FC Dukla Praha  1:1 (1:0)

Góly: 38.L. Zoubele - 71. Olayinka. Rozhodčí: O. Berka - P. Kotalík, O. Černý. Počet diváků: 2903.

Jihlava: J. Hanuš - P. Tlustý, J. Krejčí, A. Rosa, J. Urdinov, L. Vaculík (69.D. Ikaunieks), D. Štěpánek (80.P. Dvořák), P. Hronek, J. Urblík, L. Zoubele, M. Rabušic(90.Č. Vitásek)

Dukla: F. Rada - B. Miloševič, L. Štetina, M. Bezpalec, D. Preisler, M. Hanousek, D. Tetour, J. Považanec (88.J. Šimůnek), J. Juroška (69.A. Čajič), A. Néstor, P. Olayinka (80.J. Beauguel)

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Jihlava zase nevyhrála, dnes remizovala s Duklou Praha 1:1 | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.