Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Pístovské mokřady, které proběhnou již o tomto víkendu

Populární a dnes již tradiční motoristická akce Pístovské mokřady proběhne tentokrát v termínu 12. - 13. září. Publikum se může těšit na závody, ve kterých se představí špička nejen střední Evropy, ale i na nabitý doprovodný program, ve kterém bude hrát prim adrenalin ve všech podobách. Tři nejšťastnější mohou vstupenky na tuto ojedinělou akci získat zadarmo v naší soutěži.

Kromě několika mistrů Evropy a špičkových závodních speciálů v tom nejdrsnějším terénu se mohou diváci těšit třeba na projížďky ve vojenském kloubovém pásáku, který je navíc obojživelný a bude tak projíždět i skrz největší tůň mokřadů - Jožina z Bažin. Vodami a bahnem této tůně se pak nebude letos projíždět, ale bude se do nich skákat. Připravená je totiž zbrusu nová odrazová rampa.

Program bude bohatý. K vidění bude výstava legendárních Jeepů, závody zahradního traktůrku nebo ženský trial. Na své si přijdou i děti, nově na ně čekají třeba minimotorky nebo šlapací autíčka. Kompletní program naleznete ZDE.

Nyní máte exkluzivní možnost, jak se na Pístovské mokřady podívat osobně. Stačí se zapojit do soutěže s Jihlavskou Drbnou, která poběží do pátku 11. září do 16:00. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, z nichž každý obdrží dvě jednodenní vstupenky. 

Soutěž o vstupenky na Pístovské mokřady

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky Pístovské mokřady, offroad, soutěž, vstupenka, střední Evropa, Evropa, Jeep, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Pístovské mokřady, které proběhnou již o tomto víkendu | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.