Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Potetovaný muž z Telčska byl naposledy viděn v půlce března, od té doby o sobě nedal vědět

Krajští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném Štefanu Horváthovi z Telčska. Naposledy byl viděn v polovině března na Berounsku, od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Po dvaašedesátiletém muži je vyhlášeno celostátní pátrání.

Štefana Horvátha viděli jeho blízcí v polovině letošního února, kdy odcestoval z Anglie do České republiky. Policisté zjistili, že byl v polovině března viděn v Praze, navštívil také příbuzné na Berounsku. Od té doby ale o sobě nepodal žádnou zprávu.

Pohřešovaný muž je vysoký 180 centimetrů, je hubené postavy. Má hnědé oči a prošedivělé vlasy. Muž má na těle tetování. Na zádech má vytetovanou sochu Svobody, tetování má také v oblasti hrudníku a dále na zádech i krku, a to motivy žen, čísla a nápisy. Muži chybí část předních zubů.

Celostátně hledaný by se mohl pohybovat po území celé České republiky. Policie žádá občany, kteří mají informace, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.  

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Telčsko, okres Beroun, Česko, Anglie, Praha

PÁTRÁNÍ: Potetovaný muž z Telčska byl naposledy viděn v půlce března, od té doby o sobě nedal vědět | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.