Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté v jeden den vypátrali hned dvě hledané osoby. Muž z Jihlavska šel rovnou do vězení

Hned dvě hledané osoby vypátrali policisté na Vysočině během jednoho dne. Jeden z nich, čtyřicetiletý muž z Jihlavska, rovnou putoval do vězení. V druhém případě se jednalo o čtrnáctiletého chlapce.

Zmíněného muže vypátrali v úterý 9. července po druhé hodině odpoledne, a to nedaleko Telče, v katastru Horních Dubenek. Bylo po něm vyhlášeno celostátní pátrání.

„Policisté zjistili, že se jedná o čtyřicetiletého muže z Jihlavska, na kterého byl v první polovině letošního března vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Policisté ho zadrželi a po provedení nezbytných úkonů hledaného muže odvezli do věznice,“ popsala první případ Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Další úspěšné vypátrání proběhlo ve stejný den v krajském městě. „Policisté v Jihlavě vypátrali čtrnáctiletého chlapce z Přerovska, který utekl ze zařízení pro mládež. V úterý 9. července kontrolovali policisté po poledni u obchodního domu na ulici Havlíčkova chlapce odpovídajícího popisu pohřešovaného. Zjistili, že se skutečně jedná o hocha v celostátním pátrání, který v polovině června utekl ze zařízení pro mládež, kde je umístěn,“ doplnila podrobnosti o druhém případu Kroutilová.

Chlapce policisté zajistili a následně ho předali oprávněné osobě.

Foto Drbna

Štítky vypátrání, policie, vězení, okres Jihlava, Kraj Vysočina, Telč, Jihlava, okres Přerov, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté v jeden den vypátrali hned dvě hledané osoby. Muž z Jihlavska šel rovnou do vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.