Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Neděle 20. října 2024  |  Svátek má Vendelín
Bez reklam

Muž v Jihlavě napadl mladistvého chlapce. Výsledkem je otřes mozku a pohmožděniny

Hned ze dvou trestných činů je podezřelý třiadvacetiletý muž, který v Jihlavě napadl a zranil mladistvého chlapce. Mladík utrpěl otřes mozku a pohmožděniny. Skončil tak v nemocnici.

K napadení došlo v první polovině května. Oba muži byli ve večerních hodinách v horní části Masarykova náměstí, kde byli v tu dobu ještě další lidé.

Mladý muž udeřil mladíka pěstí od obličeje, a když upadl na zem, v útoku dále pokračoval. Několikrát ho udeřil a kopl nohou. Napadený mladík utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a hospitalizaci v nemocnici. Po přijetí oznámení začali případ prověřovat policisté. Provedli šetření, výslechy osob a shromáždili důkazy,“ popisuje incident Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Napadený mladík utrpěl při útoku otřes mozku a dále pohmožděniny. Policisté sdělili třiadvacetiletému muži z Jihlavy podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, zranění, nemocnice, policie, otřes mozku, Jihlava, Masarykovo náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Jihlavě napadl mladistvého chlapce. Výsledkem je otřes mozku a pohmožděniny | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.