Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Řidička v Kostelci nezvládla mokrou silnici se sněhem a dostala smyk. Škoda je třicet tisíc

V Kostelci u Jihlavy došlo ve čtvrtek 28. prosince po 20. hodině k dopravní nehodě, na svědomí ji má šestatřicetiletá řidička. Jela směrem na Jihlavu a na mokré silnici s vrstvou sněhu dostala smyk, který nezvládla.

Řidička při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobila rychlost jízdy. Dostala smyk a dostala se do protisměru, kde mimo silnici havarovala.  Osobní auto Chevrolet Spark se po vyjetí z vozovky převrátilo na střechu. „Ve vozidle cestoval kromě řidičky ještě jeden spolujedoucí. Policisté provedli u ženy dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolujedoucího, který byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Jihlavě, odkud byl po vyšetření propuštěn,“ říká Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Hmotná škoda na osobním automobilu byla na místě odhadnuta na 30 tisíc korun. „Na vozidle byly užity zimní pneumatiky stanovené hloubky dezénu,“ doplňuje Čírtková.

Štítky nehoda, smyk, Kostelec, sníh, silnice, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Chevrolet Spark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička v Kostelci nezvládla mokrou silnici se sněhem a dostala smyk. Škoda je třicet tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.