Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Opilý muž z Jihlavska opakovaně napadal svoji přítelkyni, nyní čelí trestnímu stíhání

Podezření ze spáchání přečinu výtržnictví čelí dvaadvacetiletý muž z Jihlavska. Ten na začátku června opakovaně fyzicky napadal svoji o dva roky mladší přítelkyni.

K incidentu došlo před jedenáctou hodinou večer v obci na Telčsku u zábavního podniku. Postižené dívky se zastal sedmatřicetiletý muž, který agresivního mladého muže od ženy odtrhl a srazil ho k zemi.

Poté byla na místo přivolána policejní hlídka, oba muži konflikt ukončili a vyčkali jejího příjezdu. Nikdo neutrpěl zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření. Policisté provedli u obou mužů i ženy dechovou zkoušku, všichni byli opilí. Mladý muž měl přes dvě promile alkoholu, hodnota u druhého muže a ženy se pohybovala kolem jednoho a půl promile.

Vzhledem k podezření, že bude dvaadvacetiletý muž i nadále pokračovat ve fyzickém napadání své přítelkyně, byl eskortován na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Na základě shromážděných důkazů následně sdělili dvaadvacetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž z Jihlavska opakovaně napadal svoji přítelkyni, nyní čelí trestnímu stíhání | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.