Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Opilý devětapadesátiletý muž sedl za volant. Boural a po nehodě prostě odešel

Na pěkný malér si zadělal devětapadesátiletý muž, který v sobotu 29. července boural se svým vozidlem Seat Cordoba. K nehodě došlo před 23. hodinou na silnici mezi obcemi Koníkov a Pohledec na Havlíčkobrodsku.

V místech zvaných Pohledecký kopec po projetí zatáčky v prudkém klesání dostal s automobilem smyk, který nezvládl, a s vozidlem vjel na travnatý svah, kde se auto převrátilo na střechu. Po havárii řidič z místa odešel. „Přivolaní policisté začali ihned po řidiči pátrat a muže v krátké době našli. Zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření, neměl. Policisté provedli u devětapadesátiletého muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,54 promile alkoholu,“ dodává podrobnosti Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Další dvě následující zkoušky na přítomnost alkoholu vyšly s pozitivním výsledkem, a to kolem 1,5 promile. Poškozením auta vznikla škoda přibližně dvacet tisíc korun. „Muž se dále podrobil lékařskému vyšetření, při kterém mu byla odebrána krev. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ dále prověřují,“ uzavírá Kroutilová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, alkohol promile, řidič, havárie, okres Havlíčkův Brod, SEAT Cordoba, Pohledec, Koníkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý devětapadesátiletý muž sedl za volant. Boural a po nehodě prostě odešel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.