Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

U Batelova zasahoval vrtulník. Do nemocnice transportoval třiapadesátiletého řidiče

K vážné dopravní nehodě došlo ve středu 21. června kolem 18. hodiny mezi Dolní Cerekví a Batelovem na Jihlavsku. Třiapadesátiletý řidič musel být kvůli svému zranění letecky transportován do jihlavské nemocnice.

Řidič auta značky Jaguar po projetí zatáčky dostal na přímém úseku komunikace, zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy, smyk, vjel do protisměru, strhl řízení a vyjel mimo silnici, kde se svým autem narazil do stromu. Řidič se při dopravní nehodě zranil a byl leteckou záchrannou službou transportován do jihlavské nemocnice.

„Policisté místo dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu u řidiče vyloučili. Na vozidle vznikla škoda přibližně 120 tisíc korun,“ doplňuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Dopravní nehodu policisté dále šetří.

Foto Jakub Wittka

Štítky nehoda, vrtulník, transport, zranění, Batelov, Lékárenský komplex Jihlava, dopravní nehoda, okres Jihlava, Dolní Cerekev, Jaguar Cars

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Batelova zasahoval vrtulník. Do nemocnice transportoval třiapadesátiletého řidiče | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.