Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisty zaměstnal třináctiletý opilý chlapec ve Velkém Beranově. Nadýchal téměř tři promile

Oznámení o nezletilém chlapci, který byl viděn ve značně opilém stavu v poli u Velkého Beranova, dostali na lince 158 v úterý 6. června po 18. hodině jihlavští policisté.

Chlapce si všiml náhodný muž a přivolal pomoc. Na místo vyjela zdravotnická záchranná služba a policisté. „Policisté zjistili totožnost hocha, jednalo se o teprve třináctiletého chlapce. Zdravotníci opilého podchlazeného hocha odvezli do jihlavské nemocnice. Policisté u něho provedli dechovou zkouškou a nezletilému chlapci naměřili hodnotu 2,8 promile alkoholu,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Všechny potřebné informace předali policisté chlapcovým rodičům. Dále policisté ještě zjistili, že alkohol třináctiletý chlapec konzumoval zřejmě ještě s kamarádem. „Vzhledem k obavě o jeho zdraví začali policisté ihned po druhém, stejně starém, chlapci pátrat. Hocha nalezli v místě jeho bydliště, byl také pod vlivem alkoholu, jinak ale v pořádku a v péči matky. Policisté nyní zjišťují, kde nezletilí chlapci k alkoholu přišli. Případ v současné době prošetřují pro podezření ze spáchání přestupku na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi,“ doplňuje mluvčí Kroutilová.

Dále policisté informovali také odbor sociálně právní ochrany dětí.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, nezletilý, promile, opilý, Velký Beranov, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisty zaměstnal třináctiletý opilý chlapec ve Velkém Beranově. Nadýchal téměř tři promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.