Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Mladý řidič pod vlivem drog nezvládl řízení. Naboural hned několik aut

Policisté šetří nehodu, ke které došlo v pondělí navečer ve Světlé nad Sázavou. Teprve jedenadvacetiletý řidič tam nezvládl jízdu a naboural celkem čtyři auta. Policie poté zjistila, že byl pod vlivem drog.

Nejprve narazil do zaparkovaného automobilu Peugeot, který byl po střetu odražen na vedle stojící vozidlo Ford. „Řidič po dopravní nehodě v jízdě pokračoval ve směru k ulici U Rybníčků a narazil do dalšího jiného zaparkovaného vozidla Ford,“ popsala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Po nárazu ale řidič opět pokračoval dál k tříramenné křižovatce, kde došlo k další nehodě. „Řidič chtěl odbočit a při průjezdu křižovatkou narazil do boku automobilu Citroen, jehož řidič zastavil u okraje komunikace,“ dodala.

Při dopravní nehodě se mladík zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen do havlíčkobrodské nemocnice. Ke zranění jiných osob nedošlo. „Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u jednadvacetiletého řidiče požití alkoholu nezjistili. Test na zjištění ovlivnění návykovou látkou byl u něho ale pozitivní,“ řekla Kroutilová.

Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 150 tisíc korun. „Dopravní nehody a veškeré související okolnosti policisté dále šetří,“ uzavřela.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, drogy, světlá nad sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič pod vlivem drog nezvládl řízení. Naboural hned několik aut | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.