Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Poznáváte ho? Policisté vyšetřují vloupání, potřebují znát totožnost muže na fotografii

Havlíčkobrodští policisté hledají pachatele, který se vloupal do provozovny v Havlíčkově Brodě. Potřebují zjistit totožnost muže, který je zachycený na fotografii.

K případu došlo od pozdních odpoledních hodin ve čtvrtek 22. srpna do ranních hodin následujícího dne. „Pachatel vnikl do skladu prodejny nacházející se na ulici mezi Havlíčkovým a Smetanovým náměstím, poté přešel do prodejny. V prodejně odcizil finanční hotovost, bylinné CBD oleje a rostliny bylin,“ uvedla komisařka Michaela Lébrová s tím, že škoda je přes třicet tisíc korun.

Policisté případ prověřují, zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Mimo jiné shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky a to včetně kamerových záznamů. Důležité informace pro objasnění případu by moh poskytnout muž zachycený na fotografii.

Samotného muže nebo lidi, kteří ho poznávají, žádá policie o kontaktování na lince 158 nebo na telefonu 974 271 651 či e-mailu hb.oop.havlbrod@pcr.cz.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto Se svolením Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, totožnost, vloupání, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáváte ho? Policisté vyšetřují vloupání, potřebují znát totožnost muže na fotografii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.