Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Pátek 11. října 2024  |  Svátek má Andrej
Bez reklam

Zákazník si nechal cizí peněženku. Policie hledá muže z fotografie

Havlíčkobrodští policisté se obrací na veřejnost ohledně prověřování případu, kdy si zákazník nechal cizí peněženku i s platební kartou. Zveřejnili také fotografii muže, se kterým by rádi mluvili.

K celé situaci došlo už v úterý 3. září kolem půl třetí hodiny odpoledne v prodejně obchodního domu na ulici U Cihláře v Havlíčkově Brodě. „Žena na zemi nalezla mezi regály peněženku, kterou předala vedle stojícímu zákazníkovi v domnění, že právě jemu vypadla. Muž si peněženku od ženy převzal a z prodejny odešel,“ popsala uvedla mluvčí policie Michaela Lébrová.

Jenže poté se zjistilo, že peněženka nepatřila tomuto muži, ale jinému zákazníkovi, který ji zde ztratil. „V peněžence se nacházela finanční hotovost, osobní doklady a platební karta,“ dodala mluvčí.

Případ se tak dostal až na policii, ta zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. „Policisté provedli šetření za účelem zjištění důležitých informací pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky, včetně kamerových záznamů. V zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže zachyceného na fotografii, který by mohl poskytnout informace důležité pro objasnění případu,“ řekla Lébrová.

Policisté tak žádají muže, nebo svědky, kteří ho znají, aby se ozvali na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktovali obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, email hb.oop.havlbrod@pcr.cz.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, havlbrod, pátrání, foto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zákazník si nechal cizí peněženku. Policie hledá muže z fotografie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.