Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Opilý muž řádil s vysokozdvižným vozíkem ve skladu, rozbil basy piv a napáchal škody za stovky tisíc

Bývalý zaměstnanec se během noci vkradl do skladu ve Stříteži u Jihlavy a ničil tam zboží. Policisté na místě našli obrovskou spoušť, kterou po sobě jednačtyřicetiletý výtržník zanechal. Podle odhadů dosáhly škody na téměř půl milionu korun.

Bylo krátce po půlnoci, když policisté obdrželi oznámení o muži, který ve skladu u Jihlavy ničí zboží. „Policisté vyjeli na místo situaci prověřit a zjistili, že jednačtyřicetiletý muž, bývalý zaměstnanec firmy, který před příjezdem policie z místa utekl, za použití vysokozdvižného vozíku narážel do přepravek s pivem a regálů. Svým jednáním způsobil předběžnou škodu za 470 tisíc korun,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté po muži ihned začali pátrat. Nakonec ho našli nedaleko firmy. Vzhledem k tomu, že byl opilý, policisté ho převezli na protialkoholní záchytnou stanici. „Jednačtyřicetiletému muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ dodala Lébrová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky poškození cizí věci, opilý muž, skladník poškodil zboží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž řádil s vysokozdvižným vozíkem ve skladu, rozbil basy piv a napáchal škody za stovky tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.