Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Mladý řidič narazil s vozem do dřevěného altánu, kde zranil tři děti. Pro jedno z nich musel vrtulník

K vážné dopravní nehodě došlo v úterý 27. srpna krátce před půl čtvrtou odpoledne na Havlíčkobrodsku. Osobní auto narazilo do dřevěného altánu, kde zranilo tři děti. Všechny tři skončili v nemocnici, jedno z nich vrtulník transportoval do Brna.

„Osmnáctiletý řidič osobního vozidla Škoda, který projížděl po silnici od obce Lipnička směrem na obec Dolní Město v místě tříramenné křižovatky nepřizpůsobil rychlost jízdy a s vozidlem vyjel vpravo mimo komunikaci, kde se nacházel dřevěný altán. Uvnitř altánu se v době události nacházely tři nezletilé děti.  Řidič s vozidlem narazil do lavice a stolu, které stály v prostoru uvnitř altánu,“ řekla k nehodě policejní mluvčí Dana Čírtková.

Záchranáři ošetřili tři zraněné osoby na místě. Jedna nezletilá osoba musela být letecky transportována do nemocnice v Brně, další dvě převezli záchranáři do brodské nemonice.

Dechová zkouška i test na jiné návykové látky byly u řidiče negativní. Vozidlo policisté zajistili pro znalecké zkoumání, podle řidiče totiž za nehodu mohla technická závada. „Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního prověřování a šetření bude pokračovat poté, co policisté budou mít k dispozici závěry znaleckého zkoumání vozidla,“ uzavřela Čírtková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, nemocnice, technická závada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič narazil s vozem do dřevěného altánu, kde zranil tři děti. Pro jedno z nich musel vrtulník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.