Počasí dnes8 °C, zítra10 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

Policie hledá řidiče, který dnes ráno ujel od nehody. Zraněná cyklistka skončila v jihlavské nemocnici

Policisté na Vysočině hledají řidiče, který nezastavil u nehody a odjel. Konkrétně šlo o dopravní nehodu, jež se stala dnes brzy ráno na Pelhřimovsku před obcí Putimov.

Konkrétně to bylo kolem půl šesté. „Dosud nezjištěný řidič jedoucí s vozidlem od obce Proseč pod Křemešníkem směrem k obci Putimov se střetl při průjezdu zatáčkou s cyklistkou, kterou předjížděl. Devětatřicetiletá cyklistka jedoucí stejným směrem byla po střetu odmrštěna do silničního příkopu. Při nehodě došlo ke zranění cyklistky, která byla zdravotnickou záchrannou službou ošetřena a převezena do jihlavské nemocnice. Policisté u cyklistky přítomnost alkoholu vyloučili. Nezjištěný řidič po střetu na místě nezastavil a pokračoval dál směrem na obec Putimov,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté, kteří teď nehodu šetří, se obrací na důležité svědky z řad veřejnosti, kteří nehodu viděli a mohli by poskytnout potřebné informace. Pokud mají lidé takové informace o incidentu, pak se mají obrátit na linku 158. „Policisté se zároveň obrací také na řidiče, kteří místem projížděli v opačném směru a mají ve vozidle palubní kameru, která zaznamenala projíždějící vozidla nebo průběh dopravní nehody, aby se přihlásili také,“ vyzývá Lébrová.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, incident, cyklistka, zranění, svědek, svědectví, kamera, záznam, Putimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidiče, který dnes ráno ujel od nehody. Zraněná cyklistka skončila v jihlavské nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.