Počasí dnes13 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Policisté spěchali zabránit v další demoliční jízdě opilému řidiči osobního automobilu

Oznámení o podivném chování řidiče osobního automobilu, který se chystal vyjet obdrželi policisté z Jihlavy. Ihned proto vyjeli situaci prověřit do Brtnické ulice. Během chvilky ale přijali další oznámení, které již popisovalo, že řidič do něčeho narazil a zřejmě hodlá odjet.

„Přivolaní policisté řidiči v další jízdě zabránili. Ke zranění osob při nehodě nedošlo. Provedeným šetřením policisté zjistili, že šedesátiletý řidič při vyjíždění z parkoviště částečně vyjel mimo komunikaci, kde narazil do dopravního značení. Následně při couvání narazil ještě do přístřešku pro nákupní vozíky,“ popsala incident mluvčí policie Jana Kroutilová.

Policisté provedli u muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,95 promile alkoholu. Obdobné hodnoty u něho ukázaly také obě opakované dechové zkoušky. „Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za pětadvacet tisíc korun. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, ze spáchání kterého je muž podezřelý,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, opilý řidič, vyjížděl z parkoviště, naboural značku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté spěchali zabránit v další demoliční jízdě opilému řidiči osobního automobilu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.