Počasí dnes27 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

U Třeštice se bouralo, zraněnému řidiči pomohla žena. Hledá ji teď policie, hlásit se mohou i další svědci

Jihlavští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala na začátku července v katastru obce Třeštice. Policisté teď hledají důležité svědky včetně ženy, která pomáhala zraněnému řidiči.

„Nehoda se stala v úterý 2. července krátce před osmou hodinou dopoledne na silnici druhé třídy číslo 406 mezi obcemi Hodice a Studnice u odbočky na obec Třeštice. Třiapadesátiletý řidič automobilu Škoda Octavia se střetl s vozidlem Opel Vivaro, jehož třiadvacetiletý řidič jel ve směru od Telče. Po nárazu byl automobil Škoda odražen na přilehlé pole,“ popsala nehodu policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Při dopravní nehodě utrpěl řidič vozidla v Octavii těžké zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou letecky transportován do brněnské nemocnice. Dále se při nehodě zranil spolujedoucí z vozidla Opel, který byl převezen do jihlavské nemocnice.

Nehodou se začali zabývat policisté. Zjistili, že po střetu vozidel na místě pomáhala vážně zraněnému řidiči vozidla žena, která by tak mohla poskytnout policistům důležité informace k nehodě. „Žádáme tuto ženu (případně osoby, které ji znají), aby se přihlásila na tísňové lince 158. Policisté uvítají také další svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody nebo situaci, která jí předcházela,“ vyzvala Kroutilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, incident, zranění, svědek, pomoc, Třeštice, Hodice, Studnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Třeštice se bouralo, zraněnému řidiči pomohla žena. Hledá ji teď policie, hlásit se mohou i další svědci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.