Počasí dnes26 °C, zítra19 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Opilý muž napadl na ulici ženu, situaci museli zachraňovat policisté

Náročnou službu měli v noci ze čtvrtka na pátek třebíčští policisté, po jedenácté večerní řešili totiž oznámení, kdy opilý muž nejprve vulgárně urážel ženu a následně jí napadl.

K incidentu došlo v Štefánikově ulici. „Muž měl ženu bít, a když se snažila utéct, na ulici ji pronásledoval. Na místo vyjeli ihned policisté a také strážníci městské policie. Po příjezdu zabránili muži v dalším násilí a učinili opatření, aby již k němu nemohlo docházet. Podezřelého muže zajistili,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Napadená žena neutrpěla zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření. U třiatřicetiletého muže policisté zjistili 2,37 promile alkoholu v dechu, skončil proto na záchytce.

Jak policisté následně šetřením zjistili, opilý muž ženu nejprve vulgárně slovně urážel, poté ji začal fyzicky napadat a když se snažila utéct, dohonil ji a vláčel ji po zemi. „Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Za obdobný trestný čin byl podezřelý muž již v minulosti soudně trestán,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky agresivní chování, napadení, záchrana, promile, alkohol, násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž napadl na ulici ženu, situaci museli zachraňovat policisté | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.