Počasí dnes17 °C, zítra16 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Osmašedesátiletý řidič přejel u Markvartic do protisměru. Následně se srazila tři auta

Jeden zraněný musel okamžitě do nemocnice po havárii, ke které došlo v pátek 28. června kolem půl páté večer u Markvartic nedaleko Telče. Škodu policisté předběžně vyčíslili na 380 tisíc korun.

Vše začalo, když senior za volantem opustil svůj jízdní pruh. „Osmašedesátiletý řidič vozidla Ford Fusion jel ve směru od Želetavy a vyjel do protisměru, kde v tu dobu projížděl řidič automobilu Volvo ve směru od Jihlavy, který na situaci zareagoval tak, že vyjel na krajnici, aby zabránil čelnímu nárazu,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Auta se ale přesto srazila a nehodám nebyl konec. „Volvo po nárazu vyjelo smykem do protisměru a narazilo do vozidla Peugeot. Ford byl po nárazu odmrštěn mimo komunikaci, kde narazil do svodidel,“ řekla k dalšímu dění Kroutilová.

Jeden z účastníků nehody byl při dopravní nehodě natolik zraněný, že musel okamžitě do nemocnice. Dechová zkouška vyloučila, že by při nehodě hrál roli alkohol. „Řidič fordu je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, senior, zranění, hromadná havárie, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmašedesátiletý řidič přejel u Markvartic do protisměru. Následně se srazila tři auta | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.