Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Po Jihlavě se pohyboval opilý muž, který byl agresivní. Policisté hledají dívku, která s ním byla

Policisté prověřují případ, ke kterému došlo minulý týden v Jihlavě. V úterý 18. června kolem půl páté ráno se v Žižkově ulici opilý cizinec choval agresivně ke svému okolí a policisté nyní potřebují svědectví mladé ženy, která na místě také byla.

Dva muži a žena společně šli Žižkovou ulicí ve směru od čerpací stanice. „Muži byli pod vlivem alkoholu. V prostoru zastávky městské hromadné dopravy v blízkosti základní školy mezi nimi došlo ke konfliktu a křik upoutal pozornost náhodného muže, který byl v tu chvíli v okolí a šel zjistit, co se stalo. Tento muž pak sám čelil agresivnímu chování a výhrůžkám ze strany jednoho z opilých mužů,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Na místo přijeli policisté, značně agresigního osmapadesátiletého muže zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Žena se ale již na místě nenacházela, odešla před příjezdem policistů.

„Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování,“ vysvětlila Kroutilová.

Strážci zákona nyní hledají ženu, která na sobě měla bílé tričko a černé šortky, s sebou tmavou bundu. Má hnědé rovné delší vlasy a mohla by se jmenovat Klára. Policie žádá, aby se tato žena, případně někdo, kdo jí zná, přihlásil na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, opilost, agresivní chování, protialkoholní záchytná stanice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Jihlavě se pohyboval opilý muž, který byl agresivní. Policisté hledají dívku, která s ním byla | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.