Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Stačila chvilka nepozornosti. Žena ve sportovním zařízení přišla o auto i balík peněz

Nepříjemné překvapení zažila v polovině května žena odcházející ze sportovního zařízení v Třebíči. Nejdříve nenašla čip od skříňky a na parkovišti pak ani své auto, ve kterém měla větší finanční obnos.

K čipu, který nechala žena chvíli bez dozoru, se totiž dostal jednačtyřicetiletý muž z Novojičínska. Následně si otevřel skříňku, kde našel klíče od Škody Octavia. „Muž se dopravil na Žďársko, kde v současné době pobývá, a z auta si vzal při odchodu ještě peníze,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté auto po několika dnech našli, bylo na parkovišti ve Velkém Meziříčí, kde si ho žena převzala.  Následně se dostali na stopu podezřelému muži a minulý týden ho na Žďársku zadrželi. Skončil v policejní cele v Třebíči, stíhán je však na svobodě.

Jak následně kriminalisté zjistili, muž přejel s autem do Velkého Meziříčí a poté z něj vzal větší finanční obnos. Klíče zahodil a odešel. „Část peněz muž po činu použil pro svoji potřebu, převážnou část ale po dopadení vydal,“ informovala Kroutilová.

Nyní je muž obviněn z přečinu krádeže, přičemž činem vznikla větší škoda, a z přečinu neoprávněného užívání cizí věci. Obviněný přitom již byl v minulosti opakovaně soudně trestán, nyní mu hrozí až pět let ve vězení.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, peníze, sportoviště, dopadení pachatele, Třebíč, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stačila chvilka nepozornosti. Žena ve sportovním zařízení přišla o auto i balík peněz | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.