Počasí dnes24 °C, zítra28 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Jihlavští strážníci jeli do terénu kvůli dvěma opilým cizincům. Jeden zvládl během 30 minut vypít dva litry vína

Jihlavští strážnici měli v uplynulém týdnu plné ruce práce. Mimo jiné je zaměstnali dva opilci, oba pak museli vystřízlivět na jihlavské protialkoholní záchytné stanici.

Jako první je zaměstnal muž, který se nacházel u MŠ a ZŠ v Havlíčkově ulici. „Sem strážníci vyjížděli kvůli nevhodnému chování dvou mužů a jedné ženy, na něj upozornil policisty tamní obyvatel. Na místě zjistili, že jeden z nich je natolik opilý, že nedokáže komunikovat. V dechu mu pak naměřili 3,75 promile alkoholu," sdělil ředitel jihlavské městské policie Stanislav Maštera. Převezli ho proto na protialkoholní záchytnou stanici.

„A protože šlo o cizince, který nebyl schopný strážníkům prokázat svoji totožnost, informovali také příslušný odbor služby cizinecké policie," dodal Maštera. 

K dalšímu opilci, také cizinci, pak strážníci vyjížděli do ulice Věžní. U muže, který ležel na chodníku, naměřila hlídka 4,64 promile alkoholu v dechu. „Během půl hodiny zvládnul vypít dva litry vína. I on putoval na protialkoholní záchytnou stanici," sdělil ředitel Maštera ke druhému výjezdu jihlavské městské policie. 

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Ježkovy oči

Štítky alkohol, promile, strážníci, policie, městská, cizinec, záchytka, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vojtěch Vened

Tahle Ukrajina, to je prostě neštěstí. Neštěstí a katastrofa. Nicméně chápu, že se nechtějí vracet a bojovat za otřesný Zelenského režim.

Pondělí, 27. května 2024, 16:12Odpovědět

Jihlavští strážníci jeli do terénu kvůli dvěma opilým cizincům. Jeden zvládl během 30 minut vypít dva litry vína | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.